Body, Slim & Smile
Proteïnedieet

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden om voor onze afslankmethode te kiezen, ben jij. Met SLIMdiet werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Jij bent de beste versie van jezelf. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat jij verdient.

Zo werkt SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Die gerechten vormen de basis van ons afslanktraject, dat ook bestaat uit professionele begeleiding en een bewezen stappenplan.

Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt stapsgewijs toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel je verliest en hoelang het duurt.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Clean 9 en F15

Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van uzelf. Dit effectieve en makkelijke te volgen claensing programma geeft u de tools in handen om vandaag nog te beginnen met de transformatie van u lichaam!

Wat kunt u die dagen verwachten?

U gaat er niet alleen beter uitzien , maar zich ook steeds beter voelen, ook wordt u steeds energieker en vitaler. U zult merken dat u uw eetlust kunt beheersen en dat uw lichaam positief verandert.

Het forever F.I.T programma bestaat uit de C9, F15 en Vital5.